Carte de Bucate > Dulciuri > Strudel cu fructe de padure
Strudel cu fructe de padure
Ingrediente - Strudel cu fructe de padure: - 1 pachet aluat foetaj cumparat din comert, - 1 plic budinca de capsuni/fructe de padure, - 400 mil lapte, - 6 linguri de zahar, - 400 g fructe de padure congelate (cocaze, zmeura, afine, visine), Mod de preparare - Strudel cu fructe de padure: 1. Se prepara budinca dupa indicatiile de pe plic, folosind doar masura indicata in reteta. 2. Se decongeleaza fructele si se lasa sa se scurga de zeama. 3. Dupa racirea budincii, se adauga fructele decongelate se amesteca. 4. Cu amestecul obtinut se umplu strudelele. Se gusta budinca amestecata cu fructe si in cazul in care se doreste mai dulce se mai adauga una doua linguri de zahar. 5. Se dau la cuptorul preincalzit si se lasa pana devin aurii bine. 6. Se pot pudra cu zahar pudra, sau se poate face o glazura din zahar pudra cu suc de fructe de padure.
Imagini ale retetei: Strudel cu fructe de padure
Click pe imaginea mica pentru vizualizare in detaliu Figura: Strudel cu fructe de padure - final Figura: Strudel cu fructe de padure - umplutura Figura: Strudel cu fructe de padure - umplutura Figura: Strudel cu fructe de padure - tava Figura: Strudel cu fructe de padure - tava final
Publicat de Alina Rizea la 2009-09-02 21:46:08 3581 Vizualizari
 
Comentarii
Nu exista comentarii adaugate.
 
Posteaza comentariu
  Atentie! Orice utilizator este deconectat automat dupa 30 de minute de inactivitate
si poate pierde tot ce a editat.
Comentariu: *
 
Cod securitate: *
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii.

Strudel cu fructe de pladure Umplutura Fructe de padure aluat foetaj. - MagieInBucatarie.ro